De ruimtelijke opzet, de gevarieerde woningen, de prachtige boomgaard en talrijke groene zones met speelplekken geven de wijk Groot Holthuizen, waar Hofstede onderdeel van is, een vriendelijk, groen en vooral gezellig karakter. Na afronding van deze fase is uw woonbuurt klaar. Het openbare gebied zal na realisatie direct woonrijp gemaakt worden, zoals de definitieve bestrating.

Dorps vol voorzieningen

De diversiteit van Groot Holthuizen heeft veel te bieden. Zo is er een brede basisschool en bevinden het voortgezet onderwijs van het Liemers College en het busstation zich op loopafstand. Binnenkort stopt ook de trein op station Groot Holthuizen. Naast de prachtige wandel- en buitensportomgeving, zijn er diverse speelvelden voor kinderen, zoals het grote Natuurlijke Speelplein dat binnenkort tegenover de basisschool wordt aangelegd. Bijzonder zijn bovendien de historische appel- en perenboomgaard die in ere wordt hersteld. Het geeft de wijk kleur en dynamiek. Het geeft de wijk karakter.

De stad binnen handbereik

Op Groot Holthuizen combineert u de dorpse rust, ruimte en gezelligheid met de stadse veelzijdigheid. Met tien minuten bent u in het centrum van Zevenaar waar u kunt winkelen en alle vormen van in- en ontspanning vindt. En wat dacht u van de nieuwe Fashion Outlet die binnenkort langs de A12 komt? Met een eigen ziekenhuis en vele andere faciliteiten is ook goede zorg binnen handbereik. En mocht u af en toe ander groen willen zien dan dat rond uw eigen woning, dan zijn er vele ander natuurgebieden waar u uw hart kunt ophalen. Met haar centrale ligging, de A12 en goede OV-verbindingen is Groot Holthuizen bovendien uw ideale vertrekpunt naar de rest van Nederland!