Nu in de verkoop
Het is zover! De 31 woningen van Hofstede Zevenaar zijn in de verkoop en u kunt zich inschrijven voor het woningtype én de kavel van uw voorkeur.

Bent u benieuwd naar dit nieuwbouwproject? Graag gaan we samen met u kijken op deze buitengewone plek in Zevenaar; naar de nieuwe wijk Hofstede en de woningen die wij er gaan bouwen. Gaat u met ons mee?

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de woningtypes, verkoopprijzen of uitbouwopties? Of wilt u alle informatie nog eens rustig doorlezen? Klik hieronder op het woningtype van uw keuze en download de verkoopdocumentatie.

Vragen
Heeft u vragen over het nieuwbouwproject Hofstede of over één van de woningtypes? Klik hier voor de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen, neem dan contact op met makelaar Berrit Simon van Gaba Makelaardij in Zevenaar, bereikbaar op 026-443 5555 of via makelaardij@gaba.nl.

Inschrijven en toewijzing
Ziet u zichzelf al wonen op deze buitengewone locatie in Zevenaar? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Kijk op de kavelkaart voor een actueel overzicht van de beschikbare woningen en schrijf u in als belangstellende via het digitale formulier.