Project omschrijving

Helder en vriendelijk. Dat zijn de woningen van type A (tussenwoning) en B (hoekwoning). De lichte steenkleur, de optionele dakkapellen en de voordeuren met luifel geven de rij woningen een open karakter. De twee hoekwoningen hebben een grote achtertuin op het zuidwesten die via de eigen oprit naast de woning bereikbaar is. De toekomstige bewoners van de twee tussenwoningen kunnen parkeren in het parkeerhof tegenover hun woning en hebben een achterpad dat naar hun zonnige achtertuin op het zuidwesten leidt.

Bent u benieuwd naar de woonoppervlakte, kavelgrootte en de locatie van deze woningen in Hofstede? Bekijk de woningen op deze kavelkaart.

Woningtype A (tussenwoning – 111 m²)

Woningtype B (hoekwoning – 118 m²)

Begane grond:

  • Entree
  • Keuken
  • Woonkamer
  • Trapkast
  • Toilet

Woningtype A (tussenwoning – 111 m²)

Woningtype B (hoekwoning – 118 m²)

1e verdieping:

  • Drie slaapkamers
  • Badkamer met toilet, douche en wastafel

Woningtype A (tussenwoning – 111 m²)

Woningtype B (hoekwoning – 118 m²)

Zolderverdieping:

  • Vrij indeelbare zolder

Koester het historisch landschap

Dit is de plek waar we uw thuis mogen bouwen. Het is een bijzondere locatie aan de uiterste rand van Groot Holthuizen. Een plek die grenst aan historisch landschap. Een omgeving waar generaties lang mensen wonen en veel dieren hun thuis hebben. Het is daarom een omgeving die we niet klinisch nieuw willen maken, maar waar we oud en nieuw zorgvuldig in elkaar laten overgaan. Een plek waar natuur de ruimte krijgt en bestaande bouwwerken, zoals de naastgelegen boerderij haar plek behoudt. Daarin nemen we onze verantwoordelijkheid serieus.

De meerwaarde van duurzaamheid

Alle wijken die wij vandaag bouwen zijn duurzaam, zo ook Hofstede. We kiezen voor een extra duurzame installatiemix die de aarde spaart en u extra comfort biedt. Vanzelfsprekend is uw nieuwe woning uitstekend geïsoleerd en voorzien van gezonde ventilatie. Op de begane grond geniet u van een aangenaam gelijkmatige warmte door vloerverwarming. De ruimtes op de verdiepingen worden verwarmd met radiatoren. De natuurlijke warmte voor uw vloerverwarming en douche komt uit het duurzame warmtenet van En natuurlijk. Zij gebruiken de warmte uit de omgeving van Groot Holthuizen, zoals de zagerij van boomverzorger BKC op Businesspark 7Poort, om uw huis van warmte te voorzien.  Zo zorgt u voor de natuur en de natuur voor u!