Project omschrijving

De raampartijen en kleurencombinatie van woningtype C staan samen garant voor een eigentijdse look. De woningen op kavel 8 en 23 springen met een markant hoek- en dakdetail in het oog en beschikken over een royale zolder. De twee-onder-éénkapwoningen beschikken over circa 130 m2 woonoppervlakte en hebben ieder een eigen oprit, een ruimte tuin op het zuidoosten of zuidwesten en een berging, grenzend aan de woning. De grote raampartijen laten u optimaal genieten van de groene omgeving waar het huis gebouwd wordt. Bent u enthousiast over de look van deze woning, maar zoekt u nog meer ruimte? Kijk dan eens bij Woningtype D!

Bent u benieuwd naar de woonoppervlakte, kavelgrootte en de locatie van deze woningen in Hofstede? Bekijk de woningen op deze kavelkaart.

Begane grond:

  • Zijentree
  • Keuken
  • Woonkamer
  • Toilet

1e verdieping:

  • Drie slaapkamers
  • Badkamer met douche en wastafel
  • Separaat toilet

Zolderverdieping:
(woning met hoekdetail)

  • Vrij indeelbare zolder

Koester het historisch landschap

Dit is de plek waar we uw thuis mogen bouwen. Het is een bijzondere locatie aan de uiterste rand van Groot Holthuizen. Een plek die grenst aan historisch landschap. Een omgeving waar generaties lang mensen wonen en veel dieren hun thuis hebben. Het is daarom een omgeving die we niet klinisch nieuw willen maken, maar waar we oud en nieuw zorgvuldig in elkaar laten overgaan. Een plek waar natuur de ruimte krijgt en bestaande bouwwerken, zoals de naastgelegen boerderij haar plek behoudt. Daarin nemen we onze verantwoordelijkheid serieus.

De meerwaarde van duurzaamheid

Alle wijken die wij vandaag bouwen zijn duurzaam, zo ook Hofstede. We kiezen voor een extra duurzame installatiemix die de aarde spaart en u extra comfort biedt. Vanzelfsprekend is uw nieuwe woning uitstekend geïsoleerd en voorzien van gezonde ventilatie. Op de begane grond geniet u van een aangenaam gelijkmatige warmte door vloerverwarming. De ruimtes op de verdiepingen worden verwarmd met radiatoren. De natuurlijke warmte voor uw vloerverwarming en douche komt uit het duurzame warmtenet van En natuurlijk. Zij gebruiken de warmte uit de omgeving van Groot Holthuizen, zoals de zagerij van boomverzorger BKC op Businesspark 7Poort, om uw huis van warmte te voorzien.  Zo zorgt u voor de natuur en de natuur voor u!