Project omschrijving

Op een riant kavel van maar liefst 263 m2 tot 287 m2 en een woonoppervlakte van circa 135 m2, biedt deze twee-onder-éénkapwoning u de look van woningtype C, met nóg meer ruimte! Ook hier zijn het de kleurencombinatie, raampartijen en vooral de daken die de woning haar eigentijdse look geven. De woning op kavel 17 springt in het oog met een markant hoek- en dakdetail. Parkeren doet u op de eigen oprit die u tevens bij uw zonnige tuin op het zuidwesten brengt. Door de riante raampartijen, die steeds nét iets anders zijn, brengen we de rijkdom van het buitenleven naar uw woonkamer.

Bent u benieuwd naar de woonoppervlakte, kavelgrootte en de locatie van deze woningen in Hofstede? Bekijk de woningen op deze kavelkaart.

Downloads verkoopdocumentatie

Begane grond:

  • Zijentree
  • Keuken
  • Woonkamer
  • Toilet

1e verdieping:

  • Drie slaapkamers
  • Badkamer met douche en wastafel
  • Separaat toilet

Zolderverdieping:

  • Vrij indeelbare zolder

Koester het historisch landschap

Dit is de plek waar we uw thuis mogen bouwen. Het is een bijzondere locatie aan de uiterste rand van Groot Holthuizen. Een plek die grenst aan historisch landschap. Een omgeving waar generaties lang mensen wonen en veel dieren hun thuis hebben. Het is daarom een omgeving die we niet klinisch nieuw willen maken, maar waar we oud en nieuw zorgvuldig in elkaar laten overgaan. Een plek waar natuur de ruimte krijgt en bestaande bouwwerken, zoals de naastgelegen boerderij haar plek behoudt. Daarin nemen we onze verantwoordelijkheid serieus.

De meerwaarde van duurzaamheid

Alle wijken die wij vandaag bouwen zijn duurzaam, zo ook Hofstede. We kiezen voor een extra duurzame installatiemix die de aarde spaart en u extra comfort biedt. Vanzelfsprekend is uw nieuwe woning uitstekend geïsoleerd en voorzien van gezonde ventilatie. Op de begane grond geniet u van een aangenaam gelijkmatige warmte door vloerverwarming. De ruimtes op de verdiepingen worden verwarmd met radiatoren. De natuurlijke warmte voor uw vloerverwarming en douche komt uit het duurzame warmtenet van En natuurlijk. Zij gebruiken de warmte uit de omgeving van Groot Holthuizen, zoals de zagerij van boomverzorger BKC op Businesspark 7Poort, om uw huis van warmte te voorzien.  Zo zorgt u voor de natuur en de natuur voor u!