Project omschrijving

Vrijstaand wonen op een heerlijk kavel van 349 m2 tot 365 m2. Dat is wat woningtype E u te bieden heeft. Het glas, dat op de begane grond speels de hoek om gaat, en de witte steenkleur geven uw huis een fris en vriendelijk karakter dat prachtig afsteekt in haar groene omgeving. Via de terrasdeuren stapt u op een zonnige zondagochtend lekker met een kop koffie en krant uw tuin op het zuidoosten in. Uiteraard parkeert u comfortabel op de eigen oprit. En met 167 m2 woonoppervlakte biedt dit huis u alle ruimte om deze geheel naar eigen wens in te delen. Van dit woningtype worden er slechts twee gebouwd, dus zorg dat u op tijd bent!

Bent u benieuwd naar de woonoppervlakte, kavelgrootte en de locatie van deze woningen in Hofstede? Bekijk de woningen op deze kavelkaart.

Downloads verkoopdocumentatie

Begane grond:

  • Zijentree
  • Keuken
  • Woonkamer
  • Toilet

1e verdieping:

  • Drie slaapkamers
  • Badkamer met douche en wastafel
  • Separaat toilet

Zolderverdieping:

  • Vrij indeelbare zolder
  • Optioneel dakkapel

Koester het historisch landschap

Dit is de plek waar we uw thuis mogen bouwen. Het is een bijzondere locatie aan de uiterste rand van Groot Holthuizen. Een plek die grenst aan historisch landschap. Een omgeving waar generaties lang mensen wonen en veel dieren hun thuis hebben. Het is daarom een omgeving die we niet klinisch nieuw willen maken, maar waar we oud en nieuw zorgvuldig in elkaar laten overgaan. Een plek waar natuur de ruimte krijgt en bestaande bouwwerken, zoals de naastgelegen boerderij haar plek behoudt. Daarin nemen we onze verantwoordelijkheid serieus

De meerwaarde van duurzaamheid

Alle wijken die wij vandaag bouwen zijn duurzaam, zo ook Hofstede. We kiezen voor een extra duurzame installatiemix die de aarde spaart en u extra comfort biedt. Vanzelfsprekend is uw nieuwe woning uitstekend geïsoleerd en voorzien van gezonde ventilatie. Op de begane grond geniet u van een aangenaam gelijkmatige warmte door vloerverwarming. De ruimtes op de verdiepingen worden verwarmd met radiatoren. De natuurlijke warmte voor uw vloerverwarming en douche komt uit het duurzame warmtenet van En natuurlijk. Zij gebruiken de warmte uit de omgeving van Groot Holthuizen, zoals de zagerij van boomverzorger BKC op Businesspark 7Poort, om uw huis van warmte te voorzien.  Zo zorgt u voor de natuur en de natuur voor u!