Project omschrijving

Deze rij van acht starterswoningen kan maar zo eens het gezelligste stukje Hofstede worden! Gelegen aan een wandelpad in het groen, komt u ontspannen thuis. De lage dakrand, grijs/witte kleurencombinatie en bijzondere houtdetails zorgen dat de woningen goed in haar groene omgeving passen. Ook het feit dat auto’s niet vóór, maar naast de woningen worden geparkeerd, benadrukken dat groene karakter. De twee hoekwoningen hebben hun ingang aan de zijkant, de rest van de woningen aan de voorkant. Via het achterpad bereikt u de achterkant van uw woning, waar zich ook uw achtertuin en berging bevindt.

Bent u benieuwd naar de woonoppervlakte, kavelgrootte en de locatie van deze woningen in Hofstede? Bekijk de woningen op deze kavelkaart.

Woningtype F (tussenwoning – 86 m²)

Woningtype G (hoekwoning – 92 m²)

Begane grond:

  • (Zij)entree
  • Keuken
  • Woonkamer
  • Toilet
  • Trapkast

Woningtype F (tussenwoning – 86 m²)

Woningtype G (hoekwoning – 92 m²)

1e verdieping:

  • Twee slaapkamers
  • Badkamer met toilet, douche en wastafel
  • Separate ruimte wasmachine en – droger

Woningtype F (tussenwoning – 86 m²)

Woningtype G (hoekwoning – 92 m²)

Vliering (12 m2):

  • Bereikbaar met vlizotrap

Koester het historisch landschap

Dit is de plek waar we uw thuis mogen bouwen. Het is een bijzondere locatie aan de uiterste rand van Groot Holthuizen. Een plek die grenst aan historisch landschap. Een omgeving waar generaties lang mensen wonen en veel dieren hun thuis hebben. Het is daarom een omgeving die we niet klinisch nieuw willen maken, maar waar we oud en nieuw zorgvuldig in elkaar laten overgaan. Een plek waar natuur de ruimte krijgt en bestaande bouwwerken, zoals de naastgelegen boerderij haar plek behoudt. Daarin nemen we onze verantwoordelijkheid serieus

De meerwaarde van duurzaamheid

Alle wijken die wij vandaag bouwen zijn duurzaam, zo ook Hofstede. We kiezen voor een extra duurzame installatiemix die de aarde spaart en u extra comfort biedt. Vanzelfsprekend is uw nieuwe woning uitstekend geïsoleerd en voorzien van gezonde ventilatie. Op de begane grond geniet u van een aangenaam gelijkmatige warmte door vloerverwarming. De ruimtes op de verdiepingen worden verwarmd met radiatoren. De natuurlijke warmte voor uw vloerverwarming en douche komt uit het duurzame warmtenet van En natuurlijk. Zij gebruiken de warmte uit de omgeving van Groot Holthuizen, zoals de zagerij van boomverzorger BKC op Businesspark 7Poort, om uw huis van warmte te voorzien.  Zo zorgt u voor de natuur en de natuur voor u!